• En
  • يکشنبه, 27 مرداد 1398
عنوان : رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان، دكتر غفاری را مدیری موفق و زحمتكش و دلسوز دانست و گفت: خوشبختانه امروز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز وضعیت مطلوبی دارد
تاريخ :
 ۱۳۹۴/۰۷/۲۷

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

دکتر یدالله ملکی دبیر هیأت امنای استانی و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز بازدید کرد.

دکتر یدالله ملکی در ابتدای ورود به واحد الیگودرز با حضور بر مزار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی با قرائت فاتحه و نثار گل به این یادگاران دوران دفاع مقدس ادای احترام کرد. سپس با حضور در جلسه هیات رئیسه این واحد دانشگاهی خواستار همدلی و همکاری بیشتر در راستای پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آزاد اسلامی شد و پس از آن هر یک از حاضران گزارشی از حوزه مسئولیت خود را ارائه کردند.

دبیر هیأت امنای استان لرستان در جلسه ای که با حضور استادان و کارکنان واحد الیگودرز در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شده بود هم شرکت و از هیات رئیسه، استادان و کارکنان این واحد دانشگاهی قدردانی کرد.

وی با توجه به انجام طرح های تجمیع 1 و 2 گفت: در گذشته دانشگاه آزاد اسلامی به گونه ای سامان گرفته که بیشتر مسأله جذب دانشجو در اولویت قرار گرفته بود و از نظر سازمان‌دهی و تشکیلات به روز نشده بود و امکان پاسخ دهی به نیازهای روز دانشگاه میسر نبود و به همین دلیل کارها به کندی پیش می‌رفت که خوشبختانه با تدبیر خردمندانه دکتر میرزاده این کار تا حدود زیادی انجام گرفته و به دلیل چابک سازی صورت گرفته در این طرح علاوه بر صرفه جویی 180 تا 200 میلیارد تومانی در سال برای دانشگاه آزاد اسلامی شاهد تسریع در فرآیند انجام کارها نیز هستیم.

رئیس واحد خرم‌آباد: جذب هیأت علمی، گسترش تحصیلات تکمیلی طرح های دانش‌بنیان، طرح‌های ماندگار فرهنگی، ساها و علوم پزشکی از جمله مهمترین مواردی است که مورد تاکید ریاست عالی دانشگاه قرار دارد

دبیر هیأت امنای استان لرستان تصریح کرد: باید با کنار گذاشتن کینه ها و اختلافات در کنار وجود داشتن اختلاف سلیقه و اختلاف رأی برای پیشبرد امور تلاش کرد.

وی مدیر موفق را مدیری دانست که در شرایط بحرانی بتواند امور را سامان دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان، دکتر غفاری را مدیری موفق و زحمتکش و دلسوز دانست و گفت: خوشبختانه امروز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز وضعیت مطلوبی دارد هر چند تا رسیدن به وضعیت ایده‌آل نیاز به تلاش و کار بیشتری احساس می شود.

ملکی با توجه به تهیه برنامه ششم دانشگاه از مسئولان این واحد دانشگاهی خواست تا هر چه زودتر نسبت به تهیه این برنامه و ارسال آن به مرکز استان برای بررسی و تجمیع برنامه های استانی اقدام کنند تا برای تصویب در جلسه هیأت امنای استان که در تهران برگزار خواهد شد، مطرح شود.

وی در خصوص طرح های دانش‌بنیان و نیز آموزش‌های برون سازمانی گفت: باید با تبلیغ و معرفی قابلیت های واحد الیگودرز برای دیگر ادارات و سازمان ها در برگزاری کارگاه های آموزشی که می توانیم ارائه دهیم، جذابیت ایجاد کنیم تا از این طریق نیز بتوان درآمدزایی کرد.

رئیس واحد خرم‌آباد با بیان اینکه جذب هیأت علمی، گسترش تحصیلات تکمیلی طرح های دانش‌بنیان، طرح‌های ماندگار فرهنگی، ساها و علوم پزشکی از جمله مهمترین مواردی است که مورد تاکید ریاست عالی دانشگاه قرار دارد، گفت: در همین زمینه ساها یکی از جلوه های اقتصاد مقاومتی است که باید امکانات آزمایشگاهی که در سطح استان وجود دارد به درستی معرفی شده و متصدیان آنها آموزش لازم را ببینند و از خرید دوباره تجهیزاتی که در استان وجود دارد خودداری کرده و این هزینه ها را در جاهای دیگری که مورد نیاز است، مصرف کنیم.

در این  جلسه دکتر غفاری رئیس واحد الیگودرز نیز ضمن ارائه گزارشی از وضعیت این واحد گفت: این واحد دانشگاهی در حال حاضر در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری با بیش از 3700دانشجو در بیش از 110رشته مششغول به فعالیت است و یکی از پویا ترین دانشگاه ها و مراکز اموزش عالی در این منطقه است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی الیگودرز در بخش های مختلف علمی، آموزش، فرهنگی، دانشجویی و ورزشی موفقیت های بسیار خوبی را هم در سطح استان و هم در سطح کشور کسب نموده است که نشان از رشد خوب و مثبت این واحد است.

در ادامه این جلسه استادان و کارکنان واحد الیگودرز دغدغه ها و مشکلات خود را با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در میان گذاشتند.

کلیه حقوق این پورتال متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز می باشد.